Posts Tagged ‘ръчно плетиво на 1 кука’

Схема за изплитане пиленце на 1 кука

Тези пиленца са много подходящи за апликиране върху ръчно плетени детски дрешки. Освен това, може да ги включите и в украсата на дома за Великден. Крилцата изплитайте допълнително и пришивайте върху готовите пиленца.

Плетка на 1 кука

Този модел плетка е много подходяща за изплитане на блузи. Начертайте си предварително схема на блузата, като отбележите всички важни размери и според тях и ширината на ивицата, която Ви се получава, пресметнете колко и с каква дължина ивици трябва да изплетете. Накрая сглобете всички части на блузата от ивиците.

Плетене на шнур гъсеница

С малка кукичка се изплитат два вида шнур-гъсеница и житен клас.Такива шнурове може да използвате за дръжка на плетена чанта,за коланчета на блузи и жилетки.

Плетена покривка

Кликнете два пъти върху картинката, за да я видите добре.

ИЗПЛИТАНЕ НА ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

Обплитането на великденски яйца става на една кука.Може да   да си послужите с пластмасово яйце от „Киндерсюрприз“, яйце от стиропор или яйчена черупка от продухано яйце.Ако използвате продухано яйце, за да го заздравите, облепете го с няколко пласта хартиени парчета, които предварително сте  накиснали  в разтвор на вода и лепило.Облепвайте следващия пласт, след като [...]

Бебешки плетен комплект

 ЖИЛЕТКА Започнете с десния ръкав. Нанижете 20 възд.бримки и плетете като редувате 1 ред стълбчета без наметка и 1 ред стълбчета с наметка, като прибавяте на всеки втори ред от двете страни по 1 бримка. На височина 13 см.= 16 реда за предницата и гърба нанижете от двете страни верижка от по 21 въздушни бримки, [...]

Плетене на 1 кука-видове бримки и обозначения

Кликнете втори път върху картинката.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting