плетиво

Модел на болеро

Малка покривка плетена на 1 кука

При изплитане с кукичка 1.75 мм големината е   около 24 см.

Декоративни плетени илици

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting