Ако имате хубав тен

Ако по време на почивката сте придобили хубав тен , направете някои промени в цветовата гама на облеклото и грима си.

 •  Загорялата кожа ефектно контрастира със светлите тонове на облеклото.Колкото по-тъмен е вашият тен, толкова по –ярки цветове ще ви приличат.
 1. Ако се колебаете, какво точно ще ви стои добре  знайте, че всички нюанси на белият  цвят и пастелните цветове са отлично решение.
 2. Докато тъмният Ви тен не изчезне, избягвайте черната и сивата гама.
 3. Ако сте брюнетка и косата , веждите и миглите Ви са тъмни- златистите , лилави  и жълти багри ще откроят красотата Ви.
 4. Ако сте червенокоса- заложете на пастелно-зеленото и бежовото, а ако сте блондинка – на светлосините и розовите нюанси.
 • На загорялата кожа подхождат всякакви блестящи бижута-и сребърни и златни, а също така и с ярко оцветени камъни. Не се страхувайте във всекидневният си образ да използвате и бижута от ярко оцветени пластмаси и други неблагородни материали.
 • Накрая, но не на последно място, променете и цветовете на грима си:
 1. На кожа с тъмен тон великолепно подхождат блестящи сенки за очи-бронзови,златисти, перлено-розови и млечно-сребристи, които не са подходящи за бледо лице.
 2. Заменете класическите черен и кафяв молив за очи със синьо-сив за блондинките, ярко-зелен за червенокосите и бронзов или лилав –за брюнетките.
 3. За подчертаване на веждите може да използвате сухи сенки за очи, като с апликатора  оцветявате както косъмчетата , така и кожата под тях.
 4. Придобитият тен   променя и цвета на най-подходящото за Вас червило. Пробвайте дали лилаво, перлено-розово, малиново или с цвят на синя слива червило, не Ви прави по-красива и съблазнителна, ако сте брюнетка. А за блондинките с хубав загар са подходящи червила с цвят на какао,зряла ягода и бургунди.
 5. Фините пръсти на ръката със загоряла кожа, разбира се, ще подчертаят лакове за нокти с ярки цветове с перлен или брокатов ефект.

Вижте още:

Как да избелим зъбите си?

Как сами да си направим френски маникюр?

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting