Бански за пълни жени

Макар да е много по-трудно за пълната дама в сравнение със слабата да избере и състави гардероба си, а най-трудно е да избере най-подходящия бански костюм.

Пълната жена среща много трудности при избора на всяка част о гардероба си, но изборът на подходящ бански костюм е най-труден.

 1. Най-важното правило –избирайте цял бански,той оптически стеснява и издължава фигурата и с вариантите на кройката и цветовете можете да подчертаете Вашите предимства и да скриете недостатъците. Търсете костюми с вградени сутиени и съобразявайте размера им с този на бюста Ви.
 2. Има двуслойни костюми, които правят тялото по-прибрано и по-слабо.
 3. Избягвайте костюмите без презрамки, колкото и стабилна подкрепа да дават на пръв поглед.С такъв костюм може да имате неприятна изненада когато се потопите във водата, като да се свлече цялата му горна част до кръста Ви.
 4. Ако ще ползвате банския за плуване в басейн, имайте пред вид, че хлорираната вода ще повлияе на цветовете и ликрата в тъканта ще се разтегли.
 5.    Играйте с цветовете, за да отклоните вниманието от широкия ханш или изпъкналия корем.Облечете цял бански в един цвят, но с по- тъмен нюанс в долна част и по-светъл или принтиран  в горната.Не се препоръчват, обаче, костюми оцветени в контрастни цветове, разделени по хоризонтала.Не ползвайте и костюми в хоризонтални райета.
 6. Избирайте бански с най-малко 15% еластични влакна, който да прибира добре отпуснатата плът. Ако имате широки бедра , изберете костюм с хоризонтално изрязване в тази област.
 7. Подчертайте тънката талия  като изберете костюм с по-широка презрамка”оглавник” и горна част оформена със сутиен , който е със срязани наполовина, а не цели чашки. Също избирайте десен с дребни шарки в  една тоналност,за да отклоните вниманието от големия бюст.
 8. Минимизирайте зрително големият бюст чрез тъмна горна част с квадратно деколте. Банският трябва достатъчно  добре да подкрепя бюста и да не дава възможност да увисне.Долната част трябва да е с ниско изрязани крачоли, за да балансира вашата закръгленост.
 9. Ниските пълни жени е препоръчително да ползват цели бански десенирани с вертикални райета  и високо изрязани в областта на бедрата, за да се създаде илюзия за дълги крака.
 10. Ако имате много малък бюст , изберете бански, който в областта на гърдите е светъл, а  в областта на  долните ребра е тъмен.
 11. Ако сте доста закръглена в ханша, много подходящ е бански , който в долната част е комбиниран с „тенис” поличка, но знайте че така пък оптически се скъсяват краката.
 12. Ако се чувствате неловко да се движите по плажа само по бански костюм, облечете дълга ефирна блуза без ръкави, направете си саронг от голям пъстър шал или облечете подходяща плажна пола.
 13. За да изглеждате отзад по-слаба т.е. с по-малко дупе, избирайте бански, който на  гърба е изрязан във формата  на буквата „V”.
 14. Избирайте банският така, че и при навеждане да обхваща добре   гънките над бедрата Ви.При купуването на бански костюм винаги се оглеждайте как Ви стои и на гърба.

Вижте още:

Бански костюми, които са подходящи за пълни дами

Как да определим формата на тялото си?

Бански според формата на тялото

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting