Дрехи за бременни

Жената е най-красива в периода на очакване и износване на бъдещето си дете и заслужава тогава също такова красиво облекло.

 1. Днешните млади жени са по-придирчиви и  дори когато става дума за износване на бременност, те предпочитат да изглежда стилно и модерно .
 2. Под въздействие на хормоните в периода на бременност, жената е особено красива. Кожата и ноктите на бременната жена блестят, косата и е гъста  и лъскава, очите излъчват сияние, въобще жената в този период се разхубавява. Важно за кожата е да се предпазва   от слънцето, тъй като на хормоните способстват    всякаква пигментация.
 3. С навлизането в четвъртия месец от бременността, коремът нараства и е нужно е да се погрижите и за дрехите си, като   съчетаете елегантност и удобство.
 4. Не е разумно да се инвестира прекалено в дрехи за този период, но и не може да не се направят някои специални покупки, още повече че след раждането , докато влезете в предишната си форма тези дрехи ще са ви полезни.
 5. За променящата се през бременността фигура трябва да се осигурят подходящи дрехи, които да са и комфортни и красиви.
 6. Най-добре е да се придържате към форми, в непосредствена близост до тялото.
 7. Платовете трябва да са меки , естествени  и еластични,  за да осигуряват топлина на тялото през студените сезони и прохлада през топлите.
 8. Конструктивното решение на облеклото трябва да е такова, че да позволява свободно движение и същевременно да може постепенно да се разширява в областта на корема и бедрата с помощта на връзки, еластични платки и др.
 9. Изборът на цветове е неограничен, но като се има пред вид наедрялата фигура добре е да е в по-наситени тонове, а яркостта да е в аксесоарите.
 10. Като вид облеклото може да бъде рокля, панталон и блуза,туника,риза или пуловер, пола и топ или много подходящият за бременните гащеризон.
 11. При избора на бельото задължително е да е от естествен ( памучен материал) и също да има възможност да обхване и наедрялото тяло.По време на бременността ще трябва да се сменят няколко номера сутиени.
 12. Блузи, ризи и туники-избирайте ги от естествена материя и да ви стоят свободно, за да се чувствате комфортно, но не навличайте огромни безформени дрехи. Фигурата на бременната жена е красива и тя трябва да подчертава закръглените си форми. Топът трябва да е с дължина задължително покриваща корема и бедрата.
 13. Джинси, панталони и поли- има варианти на джинси и панталони със специални еластични платки , които позволяват те да се разширяват в талията с напредването на бременността. За горещо време е много подходяща пола с еластично разширена талия в комбинация с риза или свободно лежаща тениска.
 14. Рокли-тези с кройка тип ”френска империя”, рязани под бюста и с набор или разкрояване , придават добра форма на фигурата, без да пречат  на дишането и движението на бременната. Много удачни за бременни са и роклите с прихлупване на предниците и странично връзване. Те могат да се регулират в ширината и тя да расте заедно с наедряването на тялото. Най- подходящата дължина на ежедневните рокля  и пола  за бременната жена е малко под коляното. Късата рокля ще създава впечатление за прекомерна окръгленост, а много дългата –за размъкнатост. Много подходящо за бременни е   V- образното деколте на  роклите, туниките и ризите.
 15. Преди много  да напредне бременността, жената може да се наслади на водата и слънцето и за това има подходящи бански костюми.
 16. Съчетавайте обувките с облеклото, но знайте че най-подходящи са обувките на плоска подметка или с ток до 3 см.
 17. Бременността е красива сцена, и въпреки че сте претърпели значителни физически промени  и сте малко по-едри от нормалното, с добрия си  външен   вид ще доставите самочувствие за себе си и удоволствие   на тези около вас.

Вижте още:

Как да прикрием големият корем?

Модните ниски обувки

Как да избираме сутиен?

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting