Дрехи, които винаги са модерни

Трябва да признаем, че често пазаруваме импулсивно. Натрупали сме купища дрехи, а чувството „нямам какво да облека“ , не ни напуска. Има, обаче, дрехи, които не подлежат на модата, защото винаги са модерни и актуални.  Те са част са  от един разумно съставен базов дамски гардероб. Ако са изработени качествено , от качествени материали и съобразени с линията на фигурата и цветотипа Ви, може да ги носите с години и   да не изглеждат стари и старомодни. Това са:

  • Класически тъмносини дънки(джинси). Дънките в изчистена класическа линия, без излишни детайли и ефекти по плата, с прави или леко разкроени под коляното крачоли. Те  винаги са модерни и нужни   в ежедневието, но съчетани с ефектна блуза или топ са подходящи и  за по-специални случаи.
  • Пуловер от кашмир в неутрален цвят, с V-деколте или около врата , взависимост от формата на лицето Ви. При правилно пране и съхраняване, може да Ви служи с години. Разнообразявайте го с различни шалове, брошки или гердани.
  • Меко кожено яке с едноредно закопчаване в неутрален цвят. Може да бъде  късо или под формата  на сако . Съчетава се   с дънки, панталони, поли и рокли.
  • Жилетка машинно или ръчно плетена, в неутрален цвят или цвят от гамата , в която преобладават дрехите Ви.Съчетава се с всякаква долна част на тоалета и е потребна във всички сезони.
  • Бяла блуза с фасон наподобяващ мъжка риза. Подходяща е за всякакви комбинации с поли, панталони ,дънки,жилетки, якета,сака и костюми , за  всякакви случаи и за всички сезони.
  • Черна пола молив в изчистена класическа линия и дължина около коляното.В такава пола всяка жена изглежда по- стройна и по-слаба. Съчетава се с всякакви блузи, сака и жилетки. Подходяща за работа и за официални случаи.
  • Стилен тренчкот- шлифер или леко палто в неутрален цвят. Фасонът „тренчкот“ следва линиите на тялото до талията и после се разширява, така че добре прикрива пълните бедра. Ако имате широки рамене, изберете модел без пагони. Ако сте по-едра в областта на талията, изместете гайките на колана нагоре  и го носете по-високо. Ако изберете модел с двуредно закопчаване, ще изглеждате по-слаба.
  • Черни обувки на висок  тънък прав ток ,деколтирани, в изчистена линия без украшения, от кожа или лак.

Вижте още:

Как да изградим основият си гардероб

Как да определим формата на тялото си?

Как да подбираме и комбинираме дрехите

Как да се обличаме според особеностите на фигурата

Дрескод

Капсулен гардероб

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting