Зелени фризьорски салони

 Зелените фризьорски салони са място на вълшебство от природата, съвременно въплъщение на зелената идея за Вашата красота. Те са място свободно от химически миризми, парабени, минерални масла, изкуствени оцветители и синтетични аромати. Място за клиенти, които са готови да заплатят повече за нещо различно, уникално, изключително полезно и което не се предлага в другите фризьорски салони.

 „Зеленият салон е   изключително ексклузивен ( само   единични бройки в определено населено място) -общият им брой в цялата страна ще е под 50.

Всички процедури в тях  се извършват с  продуктите  на  Rolland от серията Oway (Organic Way). Те са  изцяло екологично чисти,разработени на принципа на биодинамиката от растителни суровини без пестициди,  с нулево съдържание на вредни съставки. Включват  богата серия от продукти  за грижа за косата – бои, терапевтични и стилизиращи и препарати за разкрасяване от изцяло екологични райони. Опаковките са стъклени или от биоразградими пластмаси.Качеството е без конкуренция.

В зелените салони със специална   микрокамера се прави  диагностика на проблемите на скалпа и косата и се подхожда индивидуално към всеки клиент, според конкретните нужди.

Използват се безамонячни бои със специални микропигменти за перфектно покритие и дълготраен цвят, които щадят структурата на косъма и изключват риска от алергични реакции.

Продуктите за подхранване,за хидратация, за възстановяване на увредени коси, за борба с пърхут и косопад са приготвени от биодинамични билки,растителни стволови клетки,протеини от памук и бамбук, масла от каркаде, кокос, жожоба,фурми и маслини,екстракти от портокалов цвят, лешник и мед. те подобряват метаболизма на скалпа, регулират омазняването и заздравяват кутикулата на косъма.

Повече подробности може да научите на:

http://www.studio-blondie.com/zelen-salon-blondie-sofia-green-salon-sofia

Вижте още:

Брондиране на косата

Прическа според формата на лицето

Подходящите прически за пълните жени

Кератинова терапия на косата

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting