Как да изглеждаме по-слаби?

Няма жена, която да не иска да изглежда по-слаба и стройна, но за съжаление повечето от нас имат по някой и друг килограм в повече.Това не бива да ни отчайва. Всяка жена има някакви привлекателни и добре оформени части от фигурата си. Номерът е да подбираме дрехите си така, че тях да ги подчертаем, а останалите да прикрием. Много често жени с пълни, тежки фигури имат тънки, изящни  глезени. Задължително подчертайте това ваше достойнство и фигурата ви ще изглежда по-лека и стройна. Начините са няколко:

  1. Носете поли и рокли в миди дължина, които прикриват бедрата, но откриват тънките глезени на краката.
  2. Панталони с дължина 7/8 с тънки маншети или без маншети. А, ако имате и добре оформени прасци- може и панталони с дължина ¾. Ако имате изцяло стройни и добре оформени крака –бермуди с дължина малко над коляното. Но знайте,че панталоните трябва да са ушити от стегната материя, която да запазва добре вертикалните линии и да са   добре скроени.За предпочитане са тъмните и пастелни цветове.
  3. Носете обувки и сандали с кръстосващи се около глезените каишки или други цветни и блестящи акценти на това място, които ще дърпат погледа на околните върху тази привлекателна част от вашето тяло.

Ако се съобразявате с горните препоръки, фигурата Ви визуално ще се олекоти и ще създавате впечатление за стройна, с добро телосложение дама.

Вижте още:

Как да определим формата на тялото си?

Как да се обличаме според особеностите на фигурата

Как да изглеждаме по-слаби?

Как да изглеждаме по-слаби ?

Как да прикрием късите крака?

Коригиращо бельо

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting