Как да носим пола-лале

Полата( роклята) –лале навлезе като модна тенденция през 2008 година и все още е актуална.Тя придава много женственост, закачливост и очарование.

1.Полата-лале стои най-добре на жени с ръст от среден до висок и тънка фигура, но умело конструираната пола-лале,може да скрие също и по-широки бедра и бричовете на бедрата.

2.Избирайте плата внимателно.Леките материи като коприна, сатен и креп са идеални. Тежките платове като вълна, кадифе и трико придават много обем на фигурата и тя изглежда пълна.

3.Най-подходящата дължината за полата –лале е над коляното.Така краката изглеждат дълги и се балансира областта на ханша.

4. Полата-лале оптически стеснява талията.Носете я с къси топове- блузи, ризи и жакети.Материалът, от който са изработени те трябва да е лек и да  съответства на този на полата.

5.Полата(роклята)-лале се носи с високи токове.Допълнителната височина прави краката да изглеждат по-дълги и ханша по-тесен.

6.Носете полата -лале с блузи или жакети без яки или със заоблени яки, за да балансирате натрупването на плат около ханша.

7.Цветът на чорапогащника трябва да е в тон с този на полата или неутрален. Съобразете и цветът на обувките да е подходящ.

Вижте още:

Как да се обличат слабите жени?

Каква пола с какви обувки да носим?

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting