Как да подбираме и комбинираме дрехите

На колко много жени се е случвало? Гардеробът е препълнен с дрехи, а имаме чувството , че нямаме какво да облечем, за да  да излезем.

  • Спасението не е в голямото количество дрехи, а в умението да си изградим базов гардероб.
  • Нещата  може да са малко на брой, но трябва да са подбрани по фасон, цвят и фрактура така ,че да може да се изграждат много комбинации,  които да съответстват за различно време и място.
  • В показаните случаи от девет базови вещи: две ризи ( тънка бяла и дънкова), кожена пола, дънки ( метализирани или обикновени), пуловер, сако, елече от екокожа, обувки и колие, са изградени 22 комбинации.
  • Цялостният базов гардероб е по-обширно понятие и даденият пример е част от него, но ясно се вижда, че   макар и с ограничен набор от дрехи и обувки, можем да  имаме подходящ тоалет и за работа, и за разходка, и за срещи с приятели и за вечерно парти, кино или ресторант, за по-топло или по-прохладно време .
  • В случая показаните дрехи  са по-подходящи за млади дами. Дънките може да се заменят с черен панталон, полата и сакото да са части от един костюм, дънковата риза  да се смени с по-женствена и елечето с подходяща жилетка. Така в зависимост от възрастта и стила си  на обличане, всяка дама може да изгради своя гардероб  като спазва  принципа на базовия и пазарува обмислено, а не поддавайки се на импулси и настроения.

Вижте още:

Дрехи, които винаги са модерни

Как да изградим основият си гардероб

Как да се обличаме според особеностите на фигурата

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting