Как да се облекат майките за първият учебен ден на детото?

Първият учебен ден в първи клас на детето ни е не само празник за него, но и за цялото семейство и е препоръчително майката да съобрази с това облеклото си за училищното тържество.

След като отворите отделна картинка, кликнете втори път върху нея, за да я видите в по-голям мащаб.

1. Откриването на учебната година е сутрешно мероприятие, затова не са подходящи коктейлни или вечерни тоалети.

2.Макар и тържествен и единствен в живота на детето, денят е светъл и радостен и тоалетът трябва да е съответстващ, а не строго делови и официален, но разбира се и не спортен или небрежно-всекидневен.

3.Цветовете на тоалетите на майките е добре да са пастелно-нежни или в цветове  със средна наситеност. Черното е мрачно за такъв ден , но и кукленските ярко розово, салатово зелено и ярко жълто  изглеждат доста инфантилно на такова събитие.Тези цветове са подходящи за аксесоарите на тоалета за този ден- чанта, шалче,колан, украшения.

4. Много подходящо е мама да е облечена в лек костюм с пола или панталон, или  в комплект от рокля с лек жакет,или копринен панталон с   красива блуза или туника, или пък комплект от официална пола и съответстваща блуза.

5.Дълбоките разрези и деколтета, мини поличките и прилепналите дрехи, не са подходящи за случая.

Горните съвети се отнасят и за учителките. Те са пример за подражание  за своите ученици и по отношение на външния вид.Това задължава  да са стилно облечени, не означава скъпо, а подходящо за случая ,за възрастта, фигурата , лицето и   съвременно.

Вижте още:

Как да облечем децата за първият учебен ден?

Как да подбираме и комбинираме дрехите

Дрескод

Капсулен гардероб

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting