Как пълните жени да изглеждат привлекателни?

Няма съвременна жена, независимо от възрастта и социалния статус, която да не желае да е слаба, но нима пълните жени не могат да бъдат красиви.

1.Първата стъпка е да си осигурите добре стоящо Ви бельо.Колкото и добре да е подбрано горното облекло, ако бельото не обхваща и поддържа стегнато тялото, няма да постигнете желания ефект.Важно е чашките на сутиена да обхващат цялостно гърдите и бюстът да е добре повдигнат, а не да се слива с корема.Бедрата също трябва да са обхванати от еластично поддържащо бельо  с крачолки.С умно подбрано поддържащо бельо може да редуцирате обема на тялото си до 5-6 см в обиколката. Размъкнатото,   по-малкият  размер или оскъдното бельо, няма да прикрие , а напротив ще подчертае всички телесни излишества.

2. Носете непрозрачни чорапогащи. Те изглаждат линията на тялото от талията до коленете.

3.Жените с форма на тялото „круша”е добре да избягват панталоните . Най-подходящи за тях са полите с дължина до прасеца, трапецовидните или  разкроени поли с лек набор от колана надолу.За тях не са подходящи макси-полите с еднаква ширина от ханша до земята, които ще създадат впечатление за ходещ шкаф.Горната част на тоалета-блуза, риза , жакет, жилетка , трябва да е с достатъчна дължина да прикрива бедрата и леко вталена, за да подчертава талията и с V-образно деколте или поне разкопчани 2-3 копчета. Не носете дрехи с лодка -деколте, якичка на стойка или с поло-яка.Носете рокли, блузи или жакети с контрастни  вертикални или релефни  шевове от рамото надолу или сака с дълги ревери.Не използвайте волани, набрани къдри и рюшове в облеклото си.

4.За жените с тяло ”ябълка” са подходящи   добре скроени панталони или джинси без набори в талията и полите молив с дължина малко под коленете.Този тип жени изглеждат страхотно със сако в кройката на смокинг или в туники с набори за прикриване на някои изпъкналости в областта на корема.Те могат да си позволят прилепнали джинси и клинове.

5.Нормално явление е пълните жени, когато мерят дрехи  пред огледалото в пробната , да стягат”глътват” корема си.Не го правете.В нормални условия коремът си е на мястото и толкова изпъкнал, колкото го имаме. Самозаблуждението пред огледалото ще доведе до дискомфорт и реално повече натрапващи се в очите изпъкналости като пристегнати наденички.Пробвайте дрехите , които си купувате не само в изправено, а и в седнало положение.Вярвам , никой не иска когато седне, шевовете на полата или роклята да започнат  да пукат или полата да  се повдигне и покаже бучките по бедрата.Когато пробвате горната част на тоалета, винаги вдигайте и раздвижвайте ръцете си , за да проверите дали ръкавите не стягат в подмишниците.Въобще най-разумно е да купувате дрехи с един размер по-големи ( не повече),от този, който смятате че е Вашият.

6.Пълните жени трябва да носят аксесоари и то умно подбрани. Дългите гердани с по-едри мъниста, дългите висящи обици, широките и дебели гривни и големите чанти, оптически правят шията по-дълга, китките по-тънки и цялата фигура по-слаба. Подходящите и оригинални  украшения, фокусират погледа на хората и го отклоняват от недостатъците на фигурата.Дребните и изящни златни или сребърни бижута не са подходящи за пълните дами.

7.Изборът на обувки също е много важен за добрият цялостен облик на пълната жена. Жените „круши” за зимата трябва да избират достатъчно дълги ботуши, така че те да се покриват от полата . С боти ли къси ботуши, краката  се” режат” по хоризонтала и изглеждат по-пълни. Визуално най-подходящи за всички пълни жени са конусовидните високи токове.

8.Стойката на тялото е изключително важна за общият облик на жената.Ходете с изправени рамене и глава и стъпвайте грациозно.Така пълнотата не се натрапва, а се създава впечатление за стройност и женственост.

9. За всички пълни жени е важно косата им  да има достатъчно обем, за да се балансира с пропорциите на цялата фигура. Късите коси на пълни жени създават впечатление за още по-пълни рамене, бюст и т.н. Най-подходяща е средната дължина на косата и прическата да е оформена така, че задължително да се открива малка част от врата. Не трябва косата да се слива изцяло с раменете, това прави фигурата да изглежда по-плътна и тежка.Много подходяща е прическата „каре“.

10.За приятното и привлекателно впечатление от цялостният облик са чистотата и спретнатостта.Добре оформените  маникюр, коса и грим, изгладените дрехи и блестящи обувки, приятният ненатрапващ се аромат на парфюма , правят жената привлекателна, независимо от килограмите и.

11.В грима съблюдавайте също баланс. Акцент може да направите или върху очите, или  върху устните ,но не и върху всичко. не ползвайте ярко червено червило, ако имате окръглена или двойна брадичка.

12.  Ако носите кърпи и шалове, не ги завивайте стегнато около врата, защото оптически скъсяват шията. Използвайте шалове ,преметнати около врата и с два дълги края , спуснати надолу. Тях може да подпъхнете под колана, ако носите такъв, или да завържете в красив възел, ниско долу.

Вижте още:

Какви рокли са подходящи за пълни жени?

Какви булчински рокли да избират пълните ?

Палта за пълни жени

Бански костюми, които са подходящи за пълни дами

Облекла за тяло с форма „круша“

В какви цветове да се обличат пълните жени?

Коктейлни и вечерни рокли за пълни дами

Всекидневни дрехи за пълни жени

Коригиращо бельо

Обувки за Пълни Жени

Бански за пълни жени

 

 

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting