Конкурс за детска рисунка към книгата „Икабог“ на Джоан Роулинг

Преди повече от десет години Дж. К. Роулинг написва историята „Икабог“ като приказка преди сън за собствените си деца. Поради разпространението на вируса Ковид-19, тя решава да сподели тази семейна ценност, с което да подпомогне както децата по света, така и борбата с пандемията.

„Икабог“ се публикува безплатно , считано от 18 август до 2 октомври, на отделни фрагменти на уебсайта на издателство“Егмонт –България“. То организира българския конкурс за илюстрация към „Икабог“.  Българските деца са поканени да нарисуват сцени от приказката на Дж. К. Роулинг, от които ще бъдат избрани 34  рисунки  и ще бъдат включени в българското издание на „Икабог“. Отличените ще получат награди.

Ако детето Ви е на възраст от 7 до 13 г.,и желаете рисунката му да стане  част от илюстрациите към българското издание на новата книга на Дж. К. Роулинг, която ще излезе през ноември 2020 г, може да прочетете условията на конкурса и подадете заявка за участие.

Запознайте се с  Общите условия на Конкурса

Приказката може да четете тук: https://egmontbulgaria.com/vsichki-glavi-264/

Участието в Конкурса става с попълване на  Формуляр за участие– необходимо е да следвате правилата, запознавайки се с Изискванията към илюстрациите , съответните Теми за илюстрации.  и  всеки нов фрагмент от приказката.

Конкурсът ще продължи от 18 август до 9 октомври 2020 г., петък (18,00 ч.).

Имате уникалния шанс рисунката на вашето дете да бъде част от новата книга на Дж. К. Роулинг „Икабог“!

Участвайте!

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting