Красиви и Лесни Чанти от Стари Пуловери

Началото на есента е точното време да извадите и прегледате всички топли дрехи. Преценете, кои от пуловерите на членовете на семейството Ви ще продължат  да се носят и кои ще бракувате. Бракуваните пуловери-умалели, демодирани или поостарели, не изхвърляйте, а им вдъхнете втори живот.

Не Ви трябват големи шивашки умения, за да си направите елегантна и уникална дамска чанта от стар пуловер. Така ще спестите пари и ще се забавлявате с творческа задача, без никакви ограничения. А пък и да не сте доволни от резултата- нищо не губите.

  • Добре е първо  да изперете вълнените пуловери в гореща вода и да ги изсушете в сушилня или в центрофуга, за да се уплътни тъканта. Така при рязане, тя няма да се разнищва  много.
  • Разгледайте показаните на картинката чанти. Даваме ги  само като идеи, за да решите какъв модел ще изберете и изработите, но  не ограничавайте въображението си.
  • Все пак, за да бъде новата Ви чанта практична и  да държи добре формата си, сложете и подплата от подходяща материя, каквато имате под ръка.
  • Следващата  ни препоръка е да използвате готови пластмасови или кожени  дръжки(може и от стара чанта, която вече не използвате).
  •  Също Ви препоръчваме  да използвате  пуловери в  приглушени, земни цветове, за може да комбинирате новата чанта с повечето от дрехите във вашия гардероб.

нови оригинални, модерни и удобни чанти от стари пуловери

Вижте още идеи за преобразяване на старите пуловери:

Как Лесно и Евтино да Направим Дома си По-уютен

Одеяло от стари пуловери

Възглавнички от стари пуловери

Ръкавици от стар пуловер

Жилетка от стария пуловер

Обновяване на стария пуловер

Обновяване на стария пуловер

Ръчно плетени чанти на 1 кука

 

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting