Модерните бански

Модерните за лятото дамски бански костюми са разнообразни по вид, конструктивно решение, цветове и принтове, но се очертават  някои актуални за това лято тенденции:

1.Принтове с  3-d изображения.

2. Висока горна част със стигащо чак до ключицата малко деколте отпред.

3. Бански костюми с дълги ръкави.

4. Танкини и бандини в ретростил.

5. Бански костюми с висока талия. Банските костюми от две части с висока талия навлязоха стремглаво като модна тенденция под влияние на филма „Сексът и града” и списание „Вог”. Долната част покрива пъпа и прикрива недостатъците на тялото в областта на корема и ханша. Известни са като „мидкини” , оптически удължават долната част на тялото и се препоръчват за дами с къси крака. При някои модели високата талия се създава с помощта на  подвижен  широк колан и когато той се свали, могат да се носят като обикновени бикини.

6. Бански костюми с мрежа, ципове и разнообразни симетрични или асиметрични разрези.

7. Полупрозрачни бански костюми с вмъкнати конструктивно парчета черна кожа за вечерни партита на плажа.

8. Романтични бански костюми с е украса от дантела, къдри и рюшове в горната част. Много подходящи модели за дамите с малък бюст. Украсата от малки, ръчно изработени детайли като: бродерия с коприна , пайети и мъниста, дантела и драпировка, придават лукс и женственост на  банският костюм.

9. Модели от кожа имитиращи дантела или с разрези и други декоративни елементи.

10. Бански костюми трикини. Тези модели дават възможност за успешно получаване на тен и същевременно прикриват най-уязвимата за една раждала жена част на корема.

11. Бански от две части без презрамки - бандо. С банските костюми със стилно и секси бандо , вие избягвате възможността да имате по-светли следи ( от покритата с презрамки плът) около врата. Има и варианти на бандо с подвижни презрамки, които може да се откачат и свалят. За жените с по-голям бюст (чашка D), обикновено бандото има допълнителна вградена  подкрепа на гърдите.

12.Ръчно плетени бански костюми. Могат да бъдат цели, от две части или трикини, подплатени или не. Обикновено се изплитат на 1 кука от памучна или смесена прежда.

Горната част на банският костюм е конструирана по разнообразен начин: сутиен с подплънки(допълнителен бонус за дамите  с малък  бюст), с презрамка около врата „хомот”( за дамите с пищен бюст), триъгълник, танкини  или бандо.

Бразилска кройка.Скроената  в бразилски( латино стил ) долна част  на банският костюм е предпочитана от звездите на шоубизнеса. Типичните бразилски бикини включват долна част, която е по-тясна на гърба и показва повече плът отзад. Скроената в бразилска кройка долна част на банският в талията е повече изрязана от към корема  и по-висока от двете страни и от към гърба. Така дупето изглежда по- стегнато и малко. Формата на долната част на банският костюм в бразилски стил може да е най- разнообразна(от прашки до панталонки). Често скроените в бразилски стил долнища имат акцент в центъра на гърба и осигуряват повече комфорт и подчертават  женственния  образ  на тялото.

Вижте още:

Бански според формата на тялото

Бански за пълни жени

В какви цветове да се обличат пълните жени?

Бански костюми, които са подходящи за пълни дами

Как да прикрием широките бедра?

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting