Модният писък цветни щампи

  1. Лятото е най-подходящият сезон за носене на дрехи с цветни щампи, но тази година, те са навсякъде в облеклото. На  мода е “ floral total look „– образ, изграден изцяло от дрехи  и/или аксесоари с флорални  принтове. Дизайнерите предлагат комбинации на топове и поли,блузи и панталони в различни принтове.
  2. Нито една тийнейджърка или млада дама няма да е в крак с последният писък на модата , ако не носи това лято поне панталон с принт на цветя.
  3. Цветята са най-разнообразни от скромните маргаритки до пищните тропически цветя, изпълнени в отчетлив рисунък или леко размити, графични или флуоресциращи.
  4. Много модна е черно-бялата графика с оптични ефекти , буквените и словесни принтове. Не са забравени и анималистичните принтове, които в последните години не напускат модните подиуми.
  5. В духа на жизнерадостните щампи са и модните този сезон бели ризи и туники с цветна бродерия или апликации.
  6. Макар на пръв поглед да изглежда , че девизът е „Колкото по-шарено, толкова по-модно“, всъщност комбинациите на щампа с щампа изискват голямо умение и стил, за да не са дразнещи и грозни.
  7. Пъстрите дрешки в едри, блестящи и ярки щампи, също така, крият някои подводни камъни за по-едрите дами и те трябва да ги използват в тези зони от фигурата си, които няма да изглеждат още по-пълни.
  8. Ако искате да изглеждате едновременно и модно и сдържано, изградете тоалета си от съчетание на една част с принтове и останалите елементи да са едноцветни.  Може да допълните с един  съответстващ аксесоар.
  9. Не рискувате да изглеждате без вкус и стил, ако използвате по-дребни принтове в неутрални цветове.
  10. Помнете, че едрите щампи оптически уголемяват фигурата.

Вижте още:

Новият стил нормкор

Морски стил

Циганският стил в дамското облекло

Как да носим карирани дрехи

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting