Модни съвети

  1. Задължително си набавете летни обувки в телесен цвят. Те оптически удължават краката когато сте облечени с рокля или пола и подхождат на дрехи във всякакъв цвят.
  2. Къса яркочервена рокля с дължина над коляното  подхожда само на  жени на възраст между 20 и 30 години с хармонично тяло. За останалите – роклята трябва да е с дължина под коляното. Вечерна рокля в такъв цвят изисква по- семпли прическа и бижута.
  3.  Сандалите  се носят без чорапогащник.
  4. Тъмно-сините или черни дънки, без изтъркани ивици и декоративни елементи,  могат да бъдат част от деловия костюм и да се съчетаят с обувки с висок ток или с обувки с плоска подметка.
  5. Тъмно-синята рокля подхожда на жени с всякакво телосложение и   възраст. За всеки цветотип има подходящ нюанс на тъмносиньото.
  6. Законите на елегантността допускат тоалетът да бъде или с открито деколте, или с открити колена, или с открит гръб( ако е вечерен). Когато най-малко два от тези три елемента са съчетани в един образ има опасност да изглеждате вулгарно.
  7. Баретата е подходяща шапка за всички възрасти и форма на лицето. Ниските дами не трябва да носят много обемни барети.
  8. Правият тъмен панталон е задължителен за гардероба на всяка жена. Той може да се включва и в ежедневното и в официалното облекло и да се носи в съчетание със сака, жилетки, якета, блузи, ризи и елечета.
  9.       Перлената  огърлица от естествени или изкуствени перли е универсално бижу  и придава елегантност и шик на  деловия и вечерен тоалет.

10.Малката  черна рокля, това гениалното творение на Коко Шанел се изработва в толкова многообразни варианти, че всяка жена може да намери най-подходящият за нея.

11. Тъмната пола-молив е незаменима в офисният стил. Носете я винаги с обувки на висок ток. За дръзките дами тя може да е изработена и от кожа.

12. Обемният  пуловер с груба фрактура може да комбинирате с различни  поли, панталон, джинси и клин. Много ефектна е комбинацията от такъв пуловер с дълга пола от шифон, коприна или дантела.

13. Ефирната обемна макси пола отлично се съчетава с къс жакет или яке от кожа или велур.

!4. Изтърканите или разръфани дънки подхождат на млади и стройни жени. За да получите стилен образ, съчетайте ги с бяла риза  и вталено сако.

15. Късото  дънково  яке отлично се съчетава с ежедневна памучна или копринена рокля на пъстри цветя.

16. Жилетката , машинно или ръчно плетена, е задължителен елемент от гардероба на жената. Съчетава се с поли, панталони, рокли, блузи, ризи и потници, като се съобразявате с цветовете и материите.

 Вижте още:

Модни съвети

Как да съчетаваме цветовете в облеклото и в интериора на дома?

Как да съчетаваме цветовете в плетивата?

Какви цветове отиват на червенокосите?

Как да прикрием големият корем?

Как да прикрием широките рамене?

Как да прикрием широките бедра?

Как да прикрием късите крака?

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting