Плетени Елечета

Нищо не може да замени усещането за комфорт от плетеното меко и топло елече. Предлагаме Ви идеи на оригинални ръчно плетени елечета, основани на както на традиционни, така и на иновативни и несложни за изпълнение модели. Не е нужно да сте висококвалифицирана плетачка. Достатъчно е да владеете най-лесните и прости плетки: жартиерна и гладка плетка. Има елементарни модели, за които дори не е нужно да умеете да свивате и наддавате, за да си изплетете уютно и красиво елече. Когато изплитате елече само с жартиерна плетка без бие, за да получите красив ръб, не изплитайте последната бримка, а само я прехвърляйте на другата игла като първа бримка за следващия ред.

Нужни са Ви две  измервания: ширината на раменете и  желаната дължина на елечето. Изплетете пробно парче 10х10 см с преждата и иглите, с които ще плетете. Това е нужно, за да прецените броя на бримките, с които ще започнете да плетете гърба и предниците на елечето.

Може да  носите всяко плетено елече със спортни или елегантни памучни ризи, поло и блузки от  трико. Контрастът в комбинацията от ръчно плетено  с груба плетка елече и  фина блуза от шифон и коприна излъчва шик и чар. Плетеното  елече в мек пастелен цвят може без проблеми да бъде елемент от облеклото Ви в офиса през студените дни.

Вижте още:

Много Лесни Плетени Елечета

Лесно Плетено Елече

Плетено елече

Жилетка без ръкави-(елече) трансформер

Лятно плетено елече

Фино лятно елече плетено на 1 кука

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting