Как да прикрием широките бедра?

Пълните жени също са красиви, макар че почти всяка от тях страда, че не е слаба и пропуска да подчертае своите достойнства.

Първо всяка пълна дама трябва честно да определи своя тип фигура.Тип ябълка-едри гърди, широки рамене и изпъкнал корем и стройни крака.Тип круша- това са фигури с тънка талия и хубав бюст и дебели бедра и крака.Как този тип жени да прикрият ширината на бедрата си?

    • Костюмът трябва да е в един цвят на полата и жакета, в противен случай линията на долният край на жакета ще подчертае ширината на ханша.Дължината на жакета трябва да е или малко под талията или под бедрата. Ако има джобове, те да прорязват вертикално жакета или да са горе на гърдите.
    • Разпространено е схващането, че жените тип круша, трябва да избягват панталоните, освен когато работят в градината. Това е така за панталоните тип“Капри“ и “ бермуди“, прилепналите или много широки панталони. Ако панталонът е с добра кройка и от ширината на бедрата се спуска право надолу, той може да се носи със спусната отвън блуза, която леко се разширява под гърдите или с дълъг свободен пуловер .Не носете панталони в ярки цветове като жълт и червен.
    • Жените тип „круша“   печелят , ако носят поли с трапецовиден силует  и средна дължина под коляното.За жените с такова тяло не са подходящи макси полите, защото  те запазват ширината на ханша до долу и  създават впечатление за ходещ шкаф. Когато полата е съчетана с подходящи по цвят високи ботуши, фигурата изглежда оптически по-стройна.Горната част на ботушите задължително трябва да се покрива от полата, в противен случай фигурата се „реже“ хоризонтално и ефектът е обратен. Ако полата е лятна, обувките трябва да са изящни, с остъри носове, деколтирани и без каишки  и на висок ток.Те трябва да са в тон с полата и чорапогащите, за да може оптически краката да изглеждат по-тънки и дълги.Подходящи са разкроените долу поли тип „лале“. Ако имате стройни крака, пълните бедра се прикриват много добре с клоширана пола с дължина под коляното или пола в А -силует, като разширението почва в началото на разширението на бедрата. Тесните и прави поли само ще подчертаят ширината на бедрата.Разбира се категорично са забранени и набраните поли.
    • Тъканите, от които са изработени полите трябва да са матови и стегнати.Избягвайте блестящите, които привличат погледа в тази част на тялото или трикотажните, които предателски се разстягат на определени места. Тъмните студени цветове и вертикалните тънки линии на десена и кройката на полата  оптически  правят фигурата по-слаба.Ако полата или роклята е разкроена, избирайте меки струящи тъкани, които падат на фуниевидни гънки и изтеглят силуета на височина.
    • Много подходящи за жените със широки бедра са роклите с трапецовиден(А) силует,срязани под бюста и от там леко разкроени или набрани. Добре стоят и леко вталените рокли с двуредно закопчаване отпред или   роклите с асиметрично прихлупване и връзки  отстрани.

Вижте още:

Коригиращо бельо

Как да прикрием големият корем?

Как да прикрием широките рамене?

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting