Пет правила на добре изглеждащата жена

Да бъде една жена  привлекателна независимо от възраста, физическите данни и социалния статус е изкуство, на което не е трудно и никога не е късно тя да овладее.Външността е това, с което ние първо подаваме информация за себе си  пред околните и дали тя ще  предизвиква възхищение или съжаление зависи само от нас.Да се грижим за себе си не е лукс, а уважение както към нас, така и към другите.Не е нужно да харчим състояние, за да поддържаме добра външност, а постоянни усилия и труд.

1. Отлична хигиена
Нито едно козметично средство не може да е достатъчно ефективно, ако се поставя върху нечиста кожа и коса. Ежед­нев­ният душ, пи­линг  на ли­цето и тялото в домашни условия,са необходимо условие за ефективното действие на всякакви кремове и маски.Важно е сапунът, шампоанът и другите средства да са качествени и съобразени с вашият тип кожа, коса и т.н.

2. Точност на линиите и формите
Линията на прическата чрез редовно подстригване, линията на веждите и формата на ноктите трябва постоянно да се поддържат.Подстригването за поддържане формата на прическата трябва да се прави всеки месец, независимо от дължината на косата. Ако косата е боядисана, не бива да се допуска видимо израстване на корените.

3. Гладка кожа по всяко време на годината
Окосмяването на краката и подмишниците, независимо какъв метод ще използвате за епилиране,   трябва редовно да се отстранява не само през лятото.

4.Маникюр и педикюр

Тези процедури са задължителни както миенето на зъбите.Дали ще ползвате цветни лакове или ноктите ви ще са само полирани е ваше решение, но те трябва да са редовно поддържани по форма и блясък.

5.Приятен аромат

Една поддържана жена ухае приятно. Трябва да се внимава да не се прекалява с коктейла от аромати на различните козметични средства, дезодорант и парфюм. Най- добре е   гелът за душ,  дезодорантът,кремът и парфюмът да са от една линия, ако не-спомагателната козметика да бъде с неутрален аромат.

Вижте още:

Как жените да изглеждат по-млади?

Как лицето да изглежда по-слабо?

Прическа според формата на лицето

Подтон на кожата на лицето и цветотип на жената

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting